Следвайте Гласове в Лиз Тръс и Борис Джонсън засилиха днес натиска

...
Следвайте Гласове в Лиз Тръс и Борис Джонсън засилиха днес натиска
Коментари Харесай

Лиз Тръс и Борис Джонсън призоваха Риши Сунак да изпрати изтребители на Украйна

Следвайте " Гласове " в 
Лиз Тръс и Борис Джонсън ускориха през днешния ден натиска върху английския министър-председател Риши Сунак да изпрати изтребители на Украйна, предава ДПА.

Двамата предходни министър председатели от Консервативната партия произнесоха дълги речи в Камарата на представителите по време на общо разискване на обстановката в Украйна.

Boris Johnson and Liz Truss urge Rishi Sunak to send fighter jets to Ukraine
— Guardian news (@guardiannews)
Това беше първата изява на Тръс на парламентарната естрада в качеството ѝ на народен представител от 2012 година, когато за първи път стана министър, отбелязва ДПА. 

" Нямам самообладание да видя изтребители " в Украйна. " Трябва да създадем всичко допустимо, с цел да се уверим, че Украйна ще завоюва тази война допустимо най-скоро. Всеки следващ ден коства живота на хора... би трябвало да създадем всичко допустимо, колкото се може по-бързо ", безапелационна бе Тръс. 
Борис Джонсън от своя страна прикани държавното управление да да не губи повече време и " да даде (на Украйна) и самолети ". " Украинците се борят освен за своята независимост, само че и за свободата по света. Трябва да им дадем това, от което се нуждаят, не идващия месец, не идната година, а в този момент ", прикани той.
" Става все по-ясно, че Китай се готви да въоръжи руснаците ", предизвести също Джонсън.
Миналата седмица английският министър на защитата Бен Уолъс обаче сподели, че може да минат години, преди страната да даде самолети на Украйна, отбелязва ДПА, представена от Българска телеграфна агенция. 
Алекс Чалк, който дава отговор за публичните поръчки в министерство на защитата, съобщи в края на парламентарните диспути, че в бъдеще английските въоръжени сили ще образоват украински водачи за хвърчене с натовски изтребители.
" Очакваме да стартираме образованието на първите украински водачи тази пролет. Не може да доставиш изтребител, преди да си обучил водач, и в това начинание не трябва да се губи време ", акцентира Чалк.

Източник: " Труд "
 
 
 
 
21 Фев 20231821 Фев 202363721 Фев 2023149521 Фев 202362021 Фев 2023207221 Фев 2023233Коментариmalart21 Фев 2023 14:40ч.
Доказани некадърници и клоуни, призовали. Рошавият нали правеше празненства на даунинг стрийт, до момента в който за другите хора имаше локдаун и карантини
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани18 Фев 20231116407 Фев 2023148320 Фев 2023235618 Фев 2023898
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР